gomblyuk

gomblyuk

Heti szabásminta-körkép

2019. október 20. - Ágivarr

A mai poszt érdekessége, hogy az egyik új szabásminta, az Esther blúz tesztelésében én is részt vettem. A ráadás szabásminta ezen a héten egy lányka fürdőruha! Nézd meg a többi mintát is, mert egy ingyeneset is találsz köztük!

mini_cottesloe_1.jpg

1. ESTHER Blouse (Wardrobe By Me) Méret: 30-58 (76-124 cm mellbőségre)

esther.JPG

Az én Esther blúzom:

wbm_esther_ig_1.jpg

A szabásminta elejét átalakítottam a nagyobb kosárméret miatt. Ez a nyakba helyezett mellszűkítők miatt egy kicsit bonyolultabb volt, de megérte az oldalanként +3 cm-es bővítéssel bajlódni. Erről később írok még. Fotózás közben nagyon fújt a szél, a Voálban (Eurotextil) vett anyag pedig egészen úgy működött, mint egy vitorla. :)

2. WRAP Top (Peppermint) Méret: A-J (76-131 cm mellbőségre) E-mail cím megadásáért cserébe INGYENES!

wrap.jpg

3. ACE Top (Seamwork) Méret: 0-26 (84-137 cm mellbőségre, két méretcsoport, különböző kényelmi bőség)

A felső módosításához (tölcsérujj, A-vonalú alj és hosszú ruha) útmutatót itt találsz.

ace.jpg

4. BRYN Ruha (Seamwork) Méret: 0-26 (84-137 cm mellbőségre, két méretcsoport, különböző kényelmi bőség, az előző Ace Toppal a fotón)

bryn.jpg

5. INDIGO Ruha és Felső (Tilly and the Buttons) Méret: 34-52 (76-122 cm mellbőségre. A tervező, Tilly Walnes az itthon "A szabás-varrás mesterei" címmel vetített varrós TV-vetélkedő, a Great British Sewing Bee első évadjában szerepelt, a sárga ruhás hölgy a fotón pedig Rumana, a 2016-os szériából.

indigo.jpg

+1 MINI COTTESLOE Fürdőruha (Megan Nielsen) Méret: 3-12 éves korig. A fürdőruhának létezik felnőtt méretű változata is, részletes varrási útmutatókkal a blogon, ezek alapján a fürdőruha is megvarrható, csak keress a cottesloe szóra.

mini_cottesloe.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gomblyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr1915239424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása