gomblyuk

gomblyuk

Karácsonyi ötletek

2017. november 26. - Ágivarr

Az új olvasóim kedvéért összeszedtem azokat a régebbi bejegyzéseimet, amik Karácsonnyal, adventtel, karácsonyi ajándékokkal kapcsolatosak. Nem ijesztően sok, olvassátok el mindet, mondjuk egy finom tea mellett! :)

pexels-photo-227670.jpg

Én ilyenkor - és gondolom sokan vagyunk így vele - leginkább meghittséget, melegséget és lehetőleg sok-sok együtt töltött időt szeretnék teremteni. Legjobb minél nagyobb családi körben, de ha épp úgy alakul, akkor kicsiben is nagyszerű. Idén újra átélhetem, hogy egy kis emberke rácsodálkozik a karácsonyfára, a karácsonyi fényekre... Igaz, minden újra rácsodálkozik, de ez mégis más, ezt nagyon várom. <3

Ötletek kicsiknek és nagyoknak:

LEGO az adventi naptárba részenként

Adventi naptár felnőtteknek kávéval vagy teával

Karácsonyi süti csomagolása kis papírházikókba

Karácsonyi ajándékok csomagolása másképp

Kötött karácsonyfadíszek

 

I collected my Christmas-related posts. I wish you a happy December!

Köszönöm, ha megosztod azokkal, akiket érdekelhet a varrás! Az újabb bejegyzésekről értesítést kapsz, ha feliratkozol! Jó olvasgatást!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gomblyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8114095335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása