gomblyuk

gomblyuk

Heti szabásminta-körkép

2019. október 07. - Ágivarr

A Facebook oldalamon több mint 50 munkanapon keresztül újonnan megjelent PDF szabásmintákat mutattam be különféle tervezőktől. Szerettem volna megmutatni, milyen sok nagyobb múltú, sok vásárlóval rendelkező tervező van, és milyen sokféle szabásminta születik napról napra, mindenféle testfelépítésre, testarányra. Valójában ennél is több, hiszen én sem követem az összeset, nem csak női minták jelennek meg, illetve vannak új tervezők is, akik munkájával nem foglalkoztam. Ezen kívül pedig a mai napon még további 30 szabásminta linkje van a táblázatomban, amik már megjelentek, de naponta egy minta bemutatásával lassan halad a sor, november végéig kitartana a gyűjtemény.

kepkivagas.JPG

Ha eddig figyelemmel követted a Napi #szabásminták posztjaimat, kialakulhatott benned, hogy melyik tervező munkája tetszik, feliratkozhattál a hírlevelére. Mától heti egy alkalommal, itt a blogon fogom bemutatni a soron következő öt mintát fotóval, linkkel. Jó nézelődést, inspirálódást kívánok!

1. FRISCO overall és top (Thread Bear) Méret: 0-20 (81-117 cm mellbőségre)

 2. ISLA Bikini (Laela Jeyne) Méret: 00-30 (76-140 cm mellbőségre)

laela_jeyne_isla.jpg

3. NOEMI Top (Anna Rose) Méret: 34-46 (80-104 cm mellbőségre)

anna_rose_noemi.jpg

 4. DEMETER Ruha és Top (Anna Allen)

5. TAOS Top (Thread Bear) Méret: 0-20 (81-117 cm mellbőségre)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gomblyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr6115208410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása