gomblyuk

gomblyuk

Új szabásminták nagyobb kosárméretre is

2019. október 30. - Ágivarr

Bár nálunk már hűvösebb az idő, a déli féltekén tavaszodik, most jönnek csak ki a spagettipántos topok és bikinik mintái. Hezitáltam, hogy ezeket a mintákat kihagyjam-e, hiszen rengeteg az új minta, valamilyen szempont szerint szelektálni kell. Másképp döntöttem.
kepkivagas_1.JPG

 

Eddigi facebook- és blogposztjaimból megismerhetted sok-sok tervező stílusát, szabásmintáit. Ha feliratkoztál a neked tetszők hírlevelére, kapsz értesítést az új mintáik megjelenéséről, és láthatod, hogy jelentős kedvezménnyel lehet megvenni a megjelenés utáni kb. pár napban, egy hétben az új mintákat. Minden tervező tart nagyobb leárazásokat a születésnapján vagy jeles ünnepek alkalmával, és van, aki a hét egy konkrét napján egy vagy több mintát nagyon alacsony áron ad.

Hogy teljesen naprakész legyek, azokat az új szabásmintákat fogom megmutatni, amik

  • vadiújak, ezért
  • jelentős kedvezményt ad a tervezőjük, akik nem mellesleg gondolnak az
  • erősebb mellű hölgyekre is.

Ezzel magam felé hajlik a kezem, de könnyű belátni: B kosárméretre készült szabásmintából hatalmas a választék, míg a C/D/E méretre készülőket nagyítóval kell keresni. Ebben szeretnék ezentúl segíteni a minták bemutatásával! Ezek a minták mind B kosárméretre is készülnek, és tapasztalatom szerint több munkát fektetnek bele a tervezők a megalkotásukba, hosszabb a tesztelési folyamat, kimunkáltabb maga a minta is. Mivel e minták alapján gyakrabban varrok, a saját munkáimat is be tudom mutatni a blogon.

RAVEN kobinétop vagy -ruha (Designer Stitch) Képek tervező oldaláról.

Méret: 34-56, B, C, D, DD (E) kosárméretre (80-130 cm mellbőségre)

raven-cami-chemise-slip-carment-s-2.jpg

fashion-illo-colour.jpg

fashion-flat-style-options.jpg

Hogy teljes legyen a kép, mutatok két másik mintát a kategóriában, amik szintén viszonylag újak:

SIENNA MAKER kabát (Closet Case Patterns) Képek a tervező oldaláról.

Méret: 0-30 (79-147 cm mellbőségre) 14-30-as méretben D kosárméretre.sienna_maker_jacket_pattern_closet_case_patterns-7_1280x1280.jpg

sienna_maker_jacket_pattern_technical_flat-02_1280x1280_1.jpg

ATENAS dzseki (Itch To Stitch) Képek a tervező oldaláról.

Méret: 00-20 (77-114 cm mellbőségre), A/B/C/D/DD kosárméretre

atenas_2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gomblyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr3915266990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása