gomblyuk

gomblyuk

Kockás blúz S.O.S.

2017. március 27. - Ágivarr

Volt egy szép, narancssárga-barna-farmerkék kockás puplinanyagom, blúzt varrtam belőle a lánykámnak a születésnapjáraDSCN6445

 

Az anyagot a K-ELME boltjából rendeltem, ahol nagyon sok (sokszáz) szép méteráru közül lehet választani, online rendelni, házhoz szállíttatni, vagy akár elmenni érte és tovább nézelődni. Az alábbi kép a bolt FB oldaláról van.

Anyag

Vékony, majdhogynem kissé átlátszó anyag, beavatás után kifejezetten puha, kellemes tapintású lett. Egy raglánujjas, A-vonalú blúzt álmodtam meg belőle a lányomnak (ezzel kevésbé lehet mellényúlni, ha próba nélkül varrom), köríves rávarrt nyakrésszel. 45 fokban elforgatva szabtam, hogy szép esése legyen, és szükség esetén kissé idomuljon, hiszen egyáltalán nem rugalmas szövött anyagról van szó. A nyaka körívét duplán szabtam, a külső réteget vékony közbéléssel megerősítettem.

És pont jó lett :)

DSCN6447

Tetszik, hordja, kissé gyűrődős, vasalni kell. A varrása nagyon gyorsan ment, és jó, hogy nem halogattam.

Szerdán kiszabtam.

Csütörtökön megvarrtam.

Pénteken pedig megszületett a kisfiam, Bubu.

<3

DSCN6449.JPG

 

This post is about a blouse I sewed for my daughter's birthday.

A bejegyzés trackback címe:

https://gomblyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr3614095293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csilla75 2017.03.28. 20:26:46

Szép blúz lett, illik ez az anyag ehhez a fazonhoz! És gratulálok a legkisebb családtaghoz :)

gomblyuk 2017.03.28. 21:09:17

Köszönöm szépen! :)
süti beállítások módosítása